VESTI

Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga na sajmu preduzetniÅ”tva ā€œBiznis baza 2010.ā€

02. decembar 2010, Beograd
Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga na sajmu preduzetniÅ”tva ā€œBiznis baza 2010.ā€Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga na sajmu preduzetniÅ”tva ā€œBiznis baza 2010.ā€Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga na sajmu preduzetniÅ”tva ā€œBiznis baza 2010.ā€Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga na sajmu preduzetniÅ”tva ā€œBiznis baza 2010.ā€
1/4
Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga iz Leskovca predstavio je privredne potencijale ovog regiona na MeĆ°unarodnom sajmu preduzetniÅ”tva "Biznis baza 2010ā€™" od 2. do 4. decembra 2010. godine na beogradskom Sajmu.

Centar za razvoj je na sajmu predstavio energetski potencijal ova dva okruga i naĆØin na koji se investiranjem u njih može ostvariti uÅ”teda energije. Osnovni moto nastupa bio je "Partnerstvom do uspeha".

Centar za razvoj JablaniĆØkog i PĆØinjskog okruga iz Leskovca nastupio je kao organizacija koja je realizacijom brojnih razvojnih projekata kreirala povoljnu poslovnu klimu za razvoj malih i srednjih preduzeƦa. U prateƦem struĆØnom programu kao deo prezentacije Centra za razvoj o privrednim potencijalima regiona, predstavila su se preduzeƦa "Grupoo Fiorentino", "Vila MitiƦ" i "Mlekara VeliĆØkoviƦ".