VESTI

CENTAR ZA RAZVOJ JABLANIČKOG I PČINJSKOG OKRUGA ORGANIZUJE POSLOVNE "B2B" SUSRETE U SKLOPU PROJEKTA "GREEN WAVE"

05. decembar 2022,
CENTAR ZA RAZVOJ JABLANIČKOG I PČINJSKOG OKRUGA ORGANIZUJE POSLOVNE
1/1

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga realizuje projekat “Green wave – greening small businesses”. Ovaj projekat finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO Plus. Projekat  „Green Wave“ promoviše opremanje mikro, malih preduzeća i preduzetnika u oblasti „zelenog“ poslovanja, znanjem, veštinama i alatima za ozelenjavanje poslovanja i unapređenjem konkurentnosti.

 

U okviru projekta ARRA Leskovac ,,Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga“ organizuje ,,Poslovne B2B susrete“ na Zoom platformi 21. decembra 2022.godine.

 

Poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera.

 

 

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete na poslovnim susretima, u sredu 21. decembra 2022. godine, sa početkom u 12:00 časova, na Zoom platformi.

 

Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave možete izvršiti koristeći link:

 

http://b2bsusreti.rs/

 

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima, molimo Vas da se registrujete na gore navedenom linku do 19. decembra, 2022. godine do 24:00h.