VESTI

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROJEKTU „ZELENI TALAS – ozelenjavanje malog biznisa“

06. oktobar 2022,
JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROJEKTU „ZELENI TALAS – ozelenjavanje malog biznisa“
1/1

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga objavljuje JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROJEKTU „ZELENI TALAS – ozelenjavanje malog biznisa“.

Cilj projekta je opremanje mikro i malih preduzeća i preduzetnika u oblasti „zelenog“ poslovanja znanjem, veštinama i alatima za ozelenjavanje poslovanja i unapređenje konkurentnosti. 40 izabranih preduzeća na javnom pozivu će dobiti set obuka iz ozelenjavanja poslovanja i mogućnost učestvovanja na B2B susretima, dok će 20 od njih dobiti sisteme solarnih panela snage 1.5-2 kWh u vrednosti od 2.000 USD bez PDVa po preduzeću.

Sve dodatne informacije o javnom pozivu nalaze se na linku u nastavku:

http://www.centarzarazvoj.org/vest.php?id=966&oblast=konkursi

 

Javni poziv će biti otvoren od četvrtka 06. oktobra do ponedeljka 24. oktobra 2022. godine.

Centar za razvoj vas poziva na info dane koji će biti održani:

13. oktobar – 11:00h u Leskovcu, prostorije Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga na adresi, Pana Đukića 42, Leskovac

14. oktobar – 11:00h u Vladičinom Hanu, prostorije Connection trening centra na adresi, naselje Kula bb, Vladičin Han

Molimo Vas da prijavu učešća na info danu potvrdite najkasnije dan ranije od termina održavanja pozivom na telefon 016-3150117 ili slanjem maila na info@centarzarazvoj.org

Projekat „Zeleni talas - ozelenjavanje malog biznisa“ realizuje Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Ovaj projekat finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO Plus.