VESTI

PROJEKT MAGIJA SINERGIJE SASTANAK ZAJEDNIČKOG PROJEKTNOG TIMA

18. januar 2021, Leskovac, Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga
PROJEKT MAGIJA SINERGIJE SASTANAK ZAJEDNIČKOG PROJEKTNOG TIMAPROJEKT MAGIJA SINERGIJE SASTANAK ZAJEDNIČKOG PROJEKTNOG TIMAPROJEKT MAGIJA SINERGIJE SASTANAK ZAJEDNIČKOG PROJEKTNOG TIMA
1/3

Projekt Magija Sinergije (№ CB007.2.12.002) u okviru Interreg - IPA programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija je zajednička inicijativa opštine Elin Pelin, Bugarska, Turističke organizacije Leskovac, Srbija i Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Srbija. Cilj projekta je stvaranje efekta sinergije zajedničkog delovanja turističkih aktera na polju povezivanja festivala, izrade zajedničkih planova razvoja turizma i novih turističkih proizvoda/servisa u pograničnom području Elin Pelin i Leskovac. Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska - Srbija.

Partneri na projektu "Magija sinergije" u Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga održali su sastanak na kome su razmatrali rezultate aktivnosti koje su do sada urađene na projektu. Na sastanku na kome su prisustvovali članovi projektnog tima opštine Elin Pelin, koja je vodeći partner, Turističke organizacije Leskovac i Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga razgovarano je i o budućim aktivnostima na projektu.

Odricanje odgovornosti: Ova vest je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove vesti je Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Leskovac i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.