VESTI

ODRŽANO TAKMIČENJE ZA IZBOR NAJBOLJEG INOVATIVNOG MARKETING KONCEPTA

07. oktobar 2020, Leskovac
ODRŽANO TAKMIČENJE ZA IZBOR NAJBOLJEG INOVATIVNOG MARKETING KONCEPTA
1/1

U Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga održano je takmičenje za izbog najboljeg inovativnog marketing koncepta u okviru projekta “Innovative impulses”

Petočlana komisija koju su činili predstavnici lokalnih samouprava, Razvojne agencije Srbije i Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinskog okruga za najbolje inovativne marketing koncepte izabrala je ideje tima koji su činilie firme Javadelelopor i Vladimir Aleksić PR iz Jablaničkog okruga i tim firmi Swipe i La familia iz Pčinjskog okruga.

Svoje prezentacije pred članovima komisije predstavilo je deset timova koji su dobili najviše glasova na internet glasanju koje je trajalo tri nedelje i gde su svi zainteresovani mogli da pogledaju prezentacije, a nakon toga se glasanjem odluče za najbolju.

Od novembra prošle godine Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga realizuje projekat ,,Inovativni impulsi“  koji  promoviše inovacije zasnovane na znanju, stvaranje prijateljskog poslovnog okruženja za početnike i mlade firme i stvaranje boljih uslova za njihov rast i razvoj.

Učesnici projekta su start-up preduzeća koja posluju u poslovnim sektorima prerađivačke i modne industrije, IT, turizma i agrobiznisa. Projekat finasira Evropska Unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.