VESTI

REALIZACIJA PROJEKTA „INNOVATIVE IMPULSES“

14. jul 2020, Leskovac i Vladičin Han
REALIZACIJA PROJEKTA „INNOVATIVE IMPULSES“REALIZACIJA PROJEKTA „INNOVATIVE IMPULSES“REALIZACIJA PROJEKTA „INNOVATIVE IMPULSES“REALIZACIJA PROJEKTA „INNOVATIVE IMPULSES“
1/4

Obukama prijavljenih kandidata nastavljena je realizacija projekta „Innovative impulses“ koji realizuje Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Projektom je predviđeno da 50 predstavnika firmi koji su se prijavii za konkursu koji je raspisao Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga prođe sedam jednodnevnih obuka koje imaju za cilj da pomognu učesnicima da bolje razumeju pojam inovacija kao i da ih umreže sa drugim učesnicima i omoguće im razmenu znanja i iskustva, nakon čega će biti napravljeno 20-25 timova koji će se takmičiti za najbolji inovativni marketinški koncept.

Obuke se održavaju u Leskovcu i Vladičinom Hanu uz pomoć izabranih eksternih konsultanata.

Projekat  „Innovative impulses“ promoviše inovacije zasnovane na znanju, stvaranje prijateljskog poslovnog okruženja za početnike i mlade firme i stvaranje boljih uslova za njihov rast i razvoj.

Projekat koji finasira Evropska Unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO trajaće do kraja godine.