VESTI

CENTAR ZA RAZVOJ NA OBELEŽAVANJU 75 GODINA OD OSLOBOĐENJA KRIVE PALANKE

09. oktobar 2019, Kriva Palanka
CENTAR ZA RAZVOJ NA OBELEŽAVANJU 75 GODINA OD OSLOBOĐENJA KRIVE PALANKECENTAR ZA RAZVOJ NA OBELEŽAVANJU 75 GODINA OD OSLOBOĐENJA KRIVE PALANKECENTAR ZA RAZVOJ NA OBELEŽAVANJU 75 GODINA OD OSLOBOĐENJA KRIVE PALANKECENTAR ZA RAZVOJ NA OBELEŽAVANJU 75 GODINA OD OSLOBOĐENJA KRIVE PALANKE
1/4

Predstavnici Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjsokg okruga prisustvovali su obelažavanju 75 godina od oslobođenja Krive Palanke u II svetskom ratu.

Svečanost obeležavanja dana grada počela je polaganjem cveća na spomenik palim borcima ispred opštinske zgrade a nastavljena održavanjem svečane akademije u Centru za kulturu Krive Palanke na kojoj su dodeljen osmoktobarske nadrade i priznanja.

Svečanosti su prisustvovali zvaničniči grada Kriva Palanka, predstavnici ministarstava Republike Severne Makedonije, raznih državnih institucija, predstavnici ambasada i gradova pobratima iz Ukrajne, Poljske, Hrvatske, Belgije i Srbije.

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i opština Kriva Palanka iz Severne Makedonije partneri su na projektu IPA prekogranične saradnje Srbija – Severna Makedonija.