VESTI

U SURDULICI ODRŽANE OBUKE U OKVIRU PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA ŽENA PREDUZETNICA U OPŠTINI SURDULICA“

25. septembar 2019, Surdulica
U SURDULICI ODRŽANE OBUKE U OKVIRU PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA ŽENA PREDUZETNICA U OPŠTINI SURDULICA“U SURDULICI ODRŽANE OBUKE U OKVIRU PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA ŽENA PREDUZETNICA U OPŠTINI SURDULICA“U SURDULICI ODRŽANE OBUKE U OKVIRU PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA ŽENA PREDUZETNICA U OPŠTINI SURDULICA“U SURDULICI ODRŽANE OBUKE U OKVIRU PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA ŽENA PREDUZETNICA U OPŠTINI SURDULICA“U SURDULICI ODRŽANE OBUKE U OKVIRU PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA ŽENA PREDUZETNICA U OPŠTINI SURDULICA“
1/5

U skupštinskoj sali opštine Surdulica od 23. do 25. septembra održane su obuke za kandidatkinje koje su prošle prvu fazu konkursa za dodelu bespovratnih sredstava u okviru projekta „Jačanje kapaciteta žena preduzetnica u opštini Surdulica“.

Kadidatkinje podeljene u dve grupe, početnice u poslovanju i postojeće preduzetnice i vlasnice malih preduzeća pohađale su obuke za početnice u poslovanju, pripremu biznis plana i uvod u inovaceije.

Cilj organizovanja obuka bilo je sticanje neophodnih znanja za izradu biznis plana kojim će polaznice obuka konkurisati za dobijanje bespovratnih sredstava.

Obuke su održali sertifikovanii treneri Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Projekat „Jačanje kapaciteta žena preduzetnica u opštini Surdulica“ finansiraju kabinet ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj i opština Surdulica.