VESTI

TRENING ZA PISANJE PROJEKATA ZA NEVLADIN SEKTOR U OPŠTINI SURDULICA

05. mart 2019, Surdulica
TRENING ZA PISANJE PROJEKATA ZA NEVLADIN SEKTOR U OPŠTINI SURDULICATRENING ZA PISANJE PROJEKATA ZA NEVLADIN SEKTOR U OPŠTINI SURDULICA
1/2

U okviru programa “Informativni centar za zaštitu životne sredine VLASINA RID” koji Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga sprovodi u saradnji i uz finansijsku podršku opštine Surdulica, u februaru i martu održane su dve dvodnevne radionice za pisanje predloga projekata namenjene nevladinom sektoru opštine Surdulica.

 

Polaznici dvodnevne obuke su imali priliku da savladaju osnovne veštine pisanja projekata a dobili su informacije i o potencijalnim mogućnostima za finansiranje projektnih ideja nevladinog sektora.

 

Obuke su održane neposredno pre raspisivanja Javnog konkursa za dodelu sredstava iz budžeta opštine Surdulica za podsticanje programa/projekata ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa/projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja za 2019. godinu.

 

U toku trajanja Javnog konkursa, predstavnici Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga su boravili u opštini Surdulica i bili na raspolaganju nevladinom sektoru za sva eventualna pitanja i sugestije vezane za pripremu predloga projekta za Javni poziv koji je raspisala opstina Surdulica.