VESTI

ODRŽANA RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA NA TEMU VLASINA KAO EKOLOŠKA DESTINACIJA

24. septembar 2018, Vlasinsko jezero
ODRŽANA RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA NA TEMU VLASINA KAO EKOLOŠKA DESTINACIJAODRŽANA RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA NA TEMU VLASINA KAO EKOLOŠKA DESTINACIJAODRŽANA RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA NA TEMU VLASINA KAO EKOLOŠKA DESTINACIJAODRŽANA RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA NA TEMU VLASINA KAO EKOLOŠKA DESTINACIJA
1/4

Za predstavnike opština Surdulica i Trgovište u Informativnom centru za zaštitu životne sredine na Vlasinskom jezeru održana je radionica za pisanje projekata.

Radionica je održana s namerom da učesnici dobiju osnovna znanja iz oblasti pisanja i upravljanja projektima u cilju pripreme projekata koji doprinose pozicioniranju područja Vlasine kao ekološke destinacije uz stvaranje prepoznatljivog ekobrenda u regionu.

Predavač na radionici bio je dugogodišnji trener za pisanje projekata u Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Goran Milenković.

Nakon aktivnog učešća na radionici polaznici su dali predlog organizatorima da se organizuje nova radionica, što je prihvaćeno.

Radionica je održana u okviru programa održivosti Informativnog centra za zaštitu životne sredine na Vlasinskom jezeru koji se sprovodi pod širim sloganom BUDI GREEN (ZELEN), i predstavlja objedinjen pristup u oblasti ekologije, zaštite životne sredine, održivog razvoja i ekoturizma a zajedno su ga kreirali i sprovode Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i opština Surdulica.