KONKURSI

NOVI SRPSKI PROIZVODI NA NAŠIM POLICAMA

30. novembar 2018,

DM drogerie markt d.o.o. u sklopu podrške malim i srednjim preduzećima i start up kompanijama, u cilju unapređenja proizvoda ili proizvoda u razvoju, raspisuje konkurs „dm inkubator“ za izbor minimalno 20 autentičnih lokalnih proizvoda koji će biti pozicionirani u svim dm drogerijama u Srbiji


Konkurs je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine.


Poziv na prijavu

Vi imate jedinstveni, novi, inovativan, kvalitetan proizvod iz segmenta hrane, dodataka prehrani ili kozmetike, proizvoda za negu i lepotu, koji proizvodite ili planirate da proizvodite u Srbiji od pretežno domaćih sirovina, kojim ćemo se svi ponositi. Mi u dm-u, najvećem lancu drogerija u Evropi, odvojili smo istaknuto mesto na našim policama za minimalno 20 takvih proizvoda, od kojih jedan možda bude baš Vaš.

Uključite se u projekat „dm inkubator“ koji dm drogerie markt d.o.o. za trgovinu Beograd (u daljem tekstu Organizator), realizuje u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije - RAS, USAID Projekat za konkurentnu privredu i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, čime stičete mogućnost da svoj proizvod na najbolji način predstavite na domaćem i, potencijalno, najzahtevnijim evropskim tržištima.

Osim sezonskog ili trajnog plasiranja proizvoda u svim dm prodajnim objektima u Republici Srbiji (zavisno od proizvoda i količina) i potpune marketinške podrške i promocije odabranih proizvoda kroz dm i eksterne kanale oglašavanja, „dm inkubator“ predstavlja i idealnu priliku da dodatno unapredite svoje proizvode kroz programe podrške od strane Organizatora- savetovanja i mentoring dobavljača, redizajna ambalaže i primene najsavremenijih brend strategija razvoja proizvoda.

Pravo učešća imaju privredni subjekti proizvođači proizvoda ili linije proizvoda iz segmenta hrane, dodataka prehrani ili kozmetike – proizvoda za negu i lepotu, proizvedenih u Republici Srbiji čiji proizvodi do sada nisu uvršteni u ponudu niti jednog trgovinskog i HORECA objekta koji posluje u Republici Srbiji. Prednost imaju privredni subjekti koji su u sistemu PDV-a. Konkurs nije namenjen registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Organizator će na osnovu Pravila i uslova prijave na dm inicijativu „dm inkubator“ kompanije dm drogerie markt d.o.o. i kriterijuma za odabir proizvoda dm inicijative odabrati proizvođače srpskih proizvoda i pružiti potrebnu podršku odabranim proizvođačima s ciljem razvoja proizvoda i plasiranja proizvoda na police dm-a.