VESTI

B2B PSD - Razvoj privatnog sektora ( Poslovni susreti)

16. septembar 2017,
B2B PSD - Razvoj privatnog sektora ( Poslovni susreti)
1/1

Sjedinjene Američke Države, preko Misije Američke agencije za medjunarodni razvoj (USAID) u Srbiji, i Vlada Republike Srbije preko Razvojne agencije Srbije (RAS) i akreditovanih regionalnih razvojnih agencija (Leskovac, Novi Pazar, Zlatibor, Kraljevo) sprovode projekat ,,Podrška razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji’’.

Cilj projekta je unapredjenje razvoja malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i povećanje prodaje, unapredjenja izvoza i kreiranja novih radnih mesta.

S tim u vezi ARRA Leskovac ,,Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga” u partnerstvu sa RAS i partnerskim regionalnim razvojnim agencijama organizuju ,,Poslovne susrete” na Zlataru 09.10.2017.god.

Sektori koji će biti zastupljeni na poslovnim susretima su:

  • Agroindustrija
  • Laka industrija
  • Modna industrija

Poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera.

Tokom manifestacije biće održan i mini sajam start-up kompanija koje su podržane od strane Projekta. 

Učešće na međunarodnim poslovnim susretima je besplatno, a troškove prevoza učesnici snose sami. U nastavku je link za on-line prijavu http://poslovnisusreti.talkb2b.net  

 

Kontakt osoba u Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga je:

Ljiljana Petrović

Tel:+381 16 3150 115