VESTI

POZIV NA POSLOVNE SUSRETE I MINI SAJAM START UP KOMPANIJA U LESKOVCU

01. novembar 2016, Leskovac, Serbia
POZIV NA POSLOVNE SUSRETE I MINI SAJAM START UP KOMPANIJA U LESKOVCU
1/1

Razvojna agencija Srbije (RAS) realizuje projekat "Podrška razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji (PSD)" u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodnu saradnju (USAID), misija u Srbiji, koja finansira projekat.
Partneri na projektu su regionalne razvojne agencije: Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga (CRJP), Regionalna razvojna agencija Sandžaka-SEDA, Regionalna razvojna agencija Zlatibor i Regionalna agencija za prostorni plan i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga.
Cilj projekta je jačanje MSPP u odabranim regionima putem šireg povezivanja. Projekat se bavi unapređenjem razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva sa ciljem povećanja prodaje, unapređenja izvoza i kreiranja novih radnih mesta.
S tim u vezi ARRA Leskovac "Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga" u partnerstvu sa RAS i partnerskim regionalnim razvojnim agencijama organizuju "Poslovne susrete" u Leskovcu.
Sektori koji će biti zastupljeni na poslovnim susretima su:

  • Agroindustrija
  • Laka industrija
  • Modna industrija

Poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera.
Tokom manifestacije biće održan i mini sajam start-up kompanija koje su podržane od strane Projekta.
Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete na poslovnim susretima u Leskovcu, u utorak 01.novembra 2016.godine, sa početkom u 11:00 časova, na lokaciji Pašina česma bb, Milanovo, Leskovac.

Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave možete izvršiti koristeći link: http://b2bpad.talkb2b.net/

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a troškove prevoza učesnici snose sami.

Za dodatne informacije možete se javiti:
ARRA Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Leskovac, kontakt osoba Ljiljana Petrović 016/3150-115; info@centarzarazvoj.org